Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

TERMÉSZETES AJAKBALZSAM KÜLÖNBÖZŐ ÍZBEN


28.7 RON

Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: HIGIÉNIA MINDEN TERMÉK
Márka: ILOVEeco

Disponibil în 4 arome diferite:

Plante aromatice: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, ulei esențial de lavandă și ulei esențial de mentă (100% naturale).

Cafea: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, ulei esențial de cafea, 100% natural.

Frăguțe: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, extract natural de fragi.

Mandarine: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, ulei esențial 100% natural de mandarine.

Un balsam de buze realizat cu ingrediente 100% naturale care vindecă și în același timp protejează pielea delicată a buzelor împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Principalul ingredient al balsamului este uleiul organic (BIO) de migdale, bogat în vitaminele A, E, B și D. Conține minerale, cum ar fi potasiu, magneziu și calciu și constă din uleiuri care au un efect pozitiv asupra pielii. Acidul oleic, care se regăsește în proporție de 86% în uleiul de migdale, pătrunde adânc în piele și conferă pielii o senzație catifelată. Acidul linoleic hidratează pielea și o protejează de razele UV.

Un alt ingredient al balsamului natural pentru buze este ceara de albine BIO, care a fost folosită pentru vindecarea bolilor de piele încă din cele mai vechi timpuri. Datorită efectelor sale antibacteriene și antiinflamatorii, alături de vitamină A, regenerează și vindecă pielea, stimulează producerea de noi celule ale pielii și menține pielea tânără și elastică. Ceara de albine nu acoperă porii și are capacitatea de a absorbi moleculele de apă din aer. Pielea poate respira și rămâne hidratată.

Uleiurile esențiale 100% naturale de lavandă și mentă sunt printre cele mai recomandate uleiuri pentru buze, nu doar pentru aroma lor plăcută ci și pentru faptul că mențin buzele frumoase, pline și hidratate.

A se păstra într-un loc uscat și ferit de razele soarelui, la o temperatură de până la 22 °C.

Mod de utilizare: Aplicați balsamul pe buze. Reaplicați pe tot parcursul zilei, oricând este din nou necesar.

Balsamul pentru buze poate fi aplicat și pe alte zone uscate de pe față, în special în perioadele de vreme rece. Aplicați o cantitate mică de balsam pe nas, obraji și alte zone care au nevoie de hidratare.

Disponibil în 4 arome diferite:Plante aromatice: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, ulei esențial de lavandă și ulei esențial de mentă (100% naturale).Cafea: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, ulei esențial de cafea, 100% natural.Frăguțe: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, extract natural de fragi.Mandarine: Ulei organic de migdale presat la rece, ceară BIO de albine, ulei esențial 100% natural de mandarine.Un balsam de buze realizat cu ingrediente 100% naturale care vindecă și în același timp protejează pielea delicată a buzelor împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.Principalul ingredient al balsamului este uleiul organic (BIO) de migdale, bogat în vitaminele A, E, B și D. Conține minerale, cum ar fi potasiu, magneziu și calciu și constă din uleiuri care au un efect pozitiv asupra pielii. Acidul oleic, care se regăsește în proporție de 86% în uleiul de migdale, pătrunde adânc în piele și conferă pielii o senzație catifelată. Acidul linoleic hidratează pielea și o protejează de razele UV.Un alt ingredient al balsamului natural pentru buze este ceara de albine BIO, care a fost folosită pentru vindecarea bolilor de piele încă din cele mai vechi timpuri. Datorită efectelor sale antibacteriene și antiinflamatorii, alături de vitamină A, regenerează și vindecă pielea, stimulează producerea de noi celule ale pielii și menține pielea tânără și elastică. Ceara de albine nu acoperă porii și are capacitatea de a absorbi moleculele de apă din aer. Pielea poate respira și rămâne hidratată.Uleiurile esențiale 100% naturale de lavandă și mentă sunt printre cele mai recomandate uleiuri pentru buze, nu doar pentru aroma lor plăcută ci și pentru faptul că mențin buzele frumoase, pline și hidratate.A se păstra într-un loc uscat și ferit de razele soarelui, la o temperatură de până la 22 °C.Mod de utilizare: Aplicați balsamul pe buze. Reaplicați pe tot parcursul zilei, oricând este din nou necesar.Balsamul pentru buze poate fi aplicat și pe alte zone uscate de pe față, în special în perioadele de vreme rece. Aplicați o cantitate mică de balsam pe nas, obraji și alte zone care au nevoie de hidratare.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data