Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

SET TACÂMURI BAMBUS/ BAMBUSZ EVŐESZKÖZ SZETT

54.00 RON

Adaugă la favorite    

Produse complementare

  • PAIE REFOLOSIBILE INDOITE/HAJLÍTOTT FÉM SZÍVÓSZÁL

    48.00 RON

RO: Setul de tacâmuri din bambus include o lingură, furculiță, cuțit, paie și o perie de curățare, toate învelite in suport de pânză.

Indiferent dacă mergi la școală, lucrezi sau doar ieși la o cafea cu un prieten, pune-ți întotdeauna propriul set de tacâmuri în geantă, nu știi niciodată când vei avea nevoie de ele. În acest fel poți să renunți la tacâmuri de unică folosință din plastic.

Setul include:

furculiță din bambus - H 20 cm

lingură de bambus - H 20 cm

cuțit de bambus - H 20cm

paie de băut din bambus - H 20cm

perie de curățare

depozitare confortabilă, pliabilă din pânză, cu închidere rapidă

HU: A bambusz evőeszköz szett tartalmaz kanalat, villát, kést, szívószálat és egy tisztító kefét, mindez felcsavarható vászonzsákban.

Akár iskolába, akár munkába indulsz, vagy csak meginni egy kávét egy barátoddal, mindig dobj be a táskádba saját evőeszköz szettet, hiszen sohasem tudhatod, mikor lesz szükséged rá.

Ha otthonról viszed az ebédet, vagy elviteles helyeken ebédelsz szükséged lesz saját evőeszköz készletre, ha el akarod hagyni az egyszer használatos, eldobható műanyag villákat, késeket, szívószálakat.

A készlet tartalma:

bambusz villa – 20 cm

bambusz kanál – 20 cm

bambusz kés fogazott éllel – 20cm

bambusz szívószál – 20cm

tisztítókefe

kényelmes, feltekerhető vászontároló, patenttal záródó
RO: Setul de tacâmuri din bambus include o lingură, furculiță, cuțit, paie și o perie de curățare, toate învelite in suport de pânză.Indiferent dacă mergi la școală, lucrezi sau doar ieși la o cafea cu un prieten, pune-ți întotdeauna propriul set de tacâmuri în geantă, nu știi niciodată când vei avea nevoie de ele. În acest fel poți să renunți la tacâmuri de unică folosință din plastic.Setul include:furculiță din bambus - H 20 cmlingură de bambus - H 20 cmcuțit de bambus - H 20cmpaie de băut din bambus - H 20cmperie de curățaredepozitare confortabilă, pliabilă din pânză, cu închidere rapidăHU: A bambusz evőeszköz szett tartalmaz kanalat, villát, kést, szívószálat és egy tisztító kefét, mindez felcsavarható vászonzsákban.Akár iskolába, akár munkába indulsz, vagy csak meginni egy kávét egy barátoddal, mindig dobj be a táskádba saját evőeszköz szettet, hiszen sohasem tudhatod, mikor lesz szükséged rá.Ha otthonról viszed az ebédet, vagy elviteles helyeken ebédelsz szükséged lesz saját evőeszköz készletre, ha el akarod hagyni az egyszer használatos, eldobható műanyag villákat, késeket, szívószálakat.A készlet tartalma:bambusz villa – 20 cmbambusz kanál – 20 cmbambusz kés fogazott éllel – 20cmbambusz szívószál – 20cmtisztítókefekényelmes, feltekerhető vászontároló, patenttal záródó

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data