white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

BABASZAPPAN


13 RONSiess! Már csak 8 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Márka: Purity

Gyengéd szappan a leggyengédebb bőrnek – illóolajok és minden más adalék nélkül.

A babaszappan különlegessége: semmi illóolaj, semmi, ami száríthatná vagy irritálhatná az érzékeny bőrt; ellenben bőven van benne mindaz, ami ápolja, táplálja a babád bőrét. Selymes, puha habja van, és finom, alig érezhető karamell illata – ez utóbbiért a hozzáadott termelői méz a felelős.

FIGYELEM!

A natúr szappanok csípik a szemet, mert semmi olyan adalékanyagot nem tartalmaznak, amik ezt megakadályoznák!

Összetevők: szappanosított pálmavaj, kamillatea, szappanosított olívaolaj, szappanosított napraforgóolaj, szappanosított sheavaj, szappanosított kakaóvaj, méz, víz, méhviasz, fehér agyag, étkezési keményítő

A Purity termékek Marosvásárhelyen, az Imádság Háza¹ keretében készült kozmetikumok és szappanok. Az isteni bőségről és gazdagságról mesélő természet, valamint az ima a “különleges összetevője” ezeknek a termékeknek, amik által vásárlóinkat akarjuk megtisztelni és Istennek dicsőséget adni.

100% természetes alapanyagokból készülő termékek, melyek készítésére különleges gondot fordítunk.

Gyengéd szappan a leggyengédebb bőrnek – illóolajok és minden más adalék nélkül.A babaszappan különlegessége: semmi illóolaj, semmi, ami száríthatná vagy irritálhatná az érzékeny bőrt; ellenben bőven van benne mindaz, ami ápolja, táplálja a babád bőrét. Selymes, puha habja van, és finom, alig érezhető karamell illata – ez utóbbiért a hozzáadott termelői méz a felelős.FIGYELEM! A natúr szappanok csípik a szemet, mert semmi olyan adalékanyagot nem tartalmaznak, amik ezt megakadályoznák!Összetevők: szappanosított pálmavaj, kamillatea, szappanosított olívaolaj, szappanosított napraforgóolaj, szappanosított sheavaj, szappanosított kakaóvaj, méz, víz, méhviasz, fehér agyag, étkezési keményítőA Purity termékek Marosvásárhelyen, az Imádság Háza¹ keretében készült kozmetikumok és szappanok. Az isteni bőségről és gazdagságról mesélő természet, valamint az ima a “különleges összetevője” ezeknek a termékeknek, amik által vásárlóinkat akarjuk megtisztelni és Istennek dicsőséget adni.100% természetes alapanyagokból készülő termékek, melyek készítésére különleges gondot fordítunk.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
nowishlist
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data