white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

FŰSZERES OLIVASZAPPAN


13 RONSiess! Már csak 7 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Márka: Purity

Az olívaolajból készült szappan különleges helyet foglal el a szappanok világában, nem csak a története folytán (ti. ezek tekinthetőek a legrégebbi pipereszappanoknak: ghar, kasztíliaia, marseille-i stb.), hanem a bőrre kifejtett számos jótékony hatása miatt is. Anélkül tisztítja a bőrt, hogy megfosztaná annak természetes faggyútartalmától, elősegíti a méregtelenítést és gátolja a mitesszerek kialakulását.A tömör állagú, selymesen, gyengéden habzó szappan remek választás a száraz, érzékenyebb bőrre is!

Összetevők: szappanosított olívaolaj, víz, méhviasz, természetes illóolajak (bazsalikom, rozmaring, ánizs, szegfűszeg, fahéj, menta, citrom, teafa)

A Purity termékek Marosvásárhelyen, az Imádság Háza¹ keretében készült kozmetikumok és szappanok. Az isteni bőségről és gazdagságról mesélő természet, valamint az ima a “különleges összetevője” ezeknek a termékeknek, amik által vásárlóinkat akarjuk megtisztelni és Istennek dicsőséget adni.

100% természetes alapanyagokból készülő termékek, melyek készítésére különleges gondot fordítunk.

Az olívaolajból készült szappan különleges helyet foglal el a szappanok világában, nem csak a története folytán (ti. ezek tekinthetőek a legrégebbi pipereszappanoknak: ghar, kasztíliaia, marseille-i stb.), hanem a bőrre kifejtett számos jótékony hatása miatt is. Anélkül tisztítja a bőrt, hogy megfosztaná annak természetes faggyútartalmától, elősegíti a méregtelenítést és gátolja a mitesszerek kialakulását.A tömör állagú, selymesen, gyengéden habzó szappan remek választás a száraz, érzékenyebb bőrre is!Összetevők: szappanosított olívaolaj, víz, méhviasz, természetes illóolajak (bazsalikom, rozmaring, ánizs, szegfűszeg, fahéj, menta, citrom, teafa)A Purity termékek Marosvásárhelyen, az Imádság Háza¹ keretében készült kozmetikumok és szappanok. Az isteni bőségről és gazdagságról mesélő természet, valamint az ima a “különleges összetevője” ezeknek a termékeknek, amik által vásárlóinkat akarjuk megtisztelni és Istennek dicsőséget adni.100% természetes alapanyagokból készülő termékek, melyek készítésére különleges gondot fordítunk.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
nowishlist
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data