white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

AGYAGOS-LEVENDULÁS SZAPPAN


13 RONSiess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Márka: Purity

Összetevők: szappanosított pálmavaj, víz, szappanosított kókuszvaj, szappanosított napraforgóolaj, szappanosított olívaolaj, szappanosított rizsolaj, szappanosított sheavaj, vörös- és kékagyag, levendula és ylang-ylang illóolaj

A Purity termékek Marosvásárhelyen, az Imádság Háza¹ keretében készült kozmetikumok és szappanok. Az isteni bőségről és gazdagságról mesélő természet, valamint az ima a “különleges összetevője” ezeknek a termékeknek, amik által vásárlóinkat akarjuk megtisztelni és Istennek dicsőséget adni.

100% természetes alapanyagokból készülő termékek, melyek készítésére különleges gondot fordítunk.

Összetevők: szappanosított pálmavaj, víz, szappanosított kókuszvaj, szappanosított napraforgóolaj, szappanosított olívaolaj, szappanosított rizsolaj, szappanosított sheavaj, vörös- és kékagyag, levendula és ylang-ylang illóolajA Purity termékek Marosvásárhelyen, az Imádság Háza¹ keretében készült kozmetikumok és szappanok. Az isteni bőségről és gazdagságról mesélő természet, valamint az ima a “különleges összetevője” ezeknek a termékeknek, amik által vásárlóinkat akarjuk megtisztelni és Istennek dicsőséget adni.100% természetes alapanyagokból készülő termékek, melyek készítésére különleges gondot fordítunk.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
nowishlist
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data