white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

SĂPUN PENTRU BEBELUȘI


13 RONGrăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: Purity

Specialitatea acestui săpun este că nu conţine uleiuri esenţiale sau ingrediente care usucă, irită pielea sensibilă. În schimb are tot ce este nevoie pentru îngrijirea şi hrănirea pielii. Parfumul discret, caramelizat are de la mierea folosită.

ATENȚIE!

Săpunurile naturale irită ochii, deoarece nu conţin aditivi care împiedică acest lucru.

Ingrediente: ulei de palmier saponificat, ceai de muşeţel, ulei de măsline saponificat, ulei de floarea soarelui saponificat, unt shea saponificat, unt de cacao saponificat, miere de albine, apă, ceară de albine, argilă albă, amidon alimentar

Produsele Purity sunt cosmetice și săpunuri produse în atelierul Casei de Rugăciune din Târgu Mureș. “Ingredientele deosebite” ale acestor produse sunt rugăciunea și natura care vorbește despre bogăția dumnezeiască. Prin intermediul acestora dorim să onorăm clienții noștri și să-i aducem glorie lui Dumnezeu.

Produsele sunt fabricate cu deosebită atenție și conțin, în proporție de 100% ingrediente naturale.

Specialitatea acestui săpun este că nu conţine uleiuri esenţiale sau ingrediente care usucă, irită pielea sensibilă. În schimb are tot ce este nevoie pentru îngrijirea şi hrănirea pielii. Parfumul discret, caramelizat are de la mierea folosită.ATENȚIE!Săpunurile naturale irită ochii, deoarece nu conţin aditivi care împiedică acest lucru.Ingrediente: ulei de palmier saponificat, ceai de muşeţel, ulei de măsline saponificat, ulei de floarea soarelui saponificat, unt shea saponificat, unt de cacao saponificat, miere de albine, apă, ceară de albine, argilă albă, amidon alimentarProdusele Purity sunt cosmetice și săpunuri produse în atelierul Casei de Rugăciune din Târgu Mureș. “Ingredientele deosebite” ale acestor produse sunt rugăciunea și natura care vorbește despre bogăția dumnezeiască. Prin intermediul acestora dorim să onorăm clienții noștri și să-i aducem glorie lui Dumnezeu.Produsele sunt fabricate cu deosebită atenție și conțin, în proporție de 100% ingrediente naturale.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
nowishlist
Termeni şi condiţii Manage Personal Data