Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

SĂPUN DIN ULEI DE MĂSLINE CU IERBURI AROMATE


13 RONGrăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Brand: Purity

Un săpun pur din ulei de măsline, care are un parfum răcoritor, dar liniștitor, al unei grădini cu mirodenii / cu ierburi aromate. Săpunul cu ulei de măsline are un loc special în lumea săpunurilor, nu numai din cauza istoriei sale (adică acestea sunt considerate cele mai vechi săpunuri de toaletă: ghar, castileia, marseille etc.), ci și datorită numeroaselor efecte benefice asupra pielii. Curăță pielea fără a o priva de conținutul său natural de sebum, promovează detoxifierea și previne punctele negre. Săpunul compact, cu spumare blândă şi mătăsoasă este o alegere excelentă și pentru pielea uscată și sensibilă!

Ingrediente: ulei de măsline saponificat, apă, ceară de albine, uleiuri esențiale de busuioc, rozmarin, anason, cuișoare, scorțișoară, mentă, lămâie și arbore de ceai

Produsele Purity sunt cosmetice și săpunuri produse în atelierul Casei de Rugăciune din Târgu Mureș. “Ingredientele deosebite” ale acestor produse sunt rugăciunea și natura care vorbește despre bogăția dumnezeiască. Prin intermediul acestora dorim să onorăm clienții noștri și să-i aducem glorie lui Dumnezeu.

Produsele sunt fabricate cu deosebită atenție și conțin, în proporție de 100% ingrediente naturale.

Un săpun pur din ulei de măsline, care are un parfum răcoritor, dar liniștitor, al unei grădini cu mirodenii / cu ierburi aromate. Săpunul cu ulei de măsline are un loc special în lumea săpunurilor, nu numai din cauza istoriei sale (adică acestea sunt considerate cele mai vechi săpunuri de toaletă: ghar, castileia, marseille etc.), ci și datorită numeroaselor efecte benefice asupra pielii. Curăță pielea fără a o priva de conținutul său natural de sebum, promovează detoxifierea și previne punctele negre. Săpunul compact, cu spumare blândă şi mătăsoasă este o alegere excelentă și pentru pielea uscată și sensibilă!Ingrediente: ulei de măsline saponificat, apă, ceară de albine, uleiuri esențiale de busuioc, rozmarin, anason, cuișoare, scorțișoară, mentă, lămâie și arbore de ceaiProdusele Purity sunt cosmetice și săpunuri produse în atelierul Casei de Rugăciune din Târgu Mureș. “Ingredientele deosebite” ale acestor produse sunt rugăciunea și natura care vorbește despre bogăția dumnezeiască. Prin intermediul acestora dorim să onorăm clienții noștri și să-i aducem glorie lui Dumnezeu.Produsele sunt fabricate cu deosebită atenție și conțin, în proporție de 100% ingrediente naturale.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data