Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

SĂCULETI BUMBAC SET 3 BUC/PAMUTSZÜTYŐ BEVÁSÁRLÁSHOZ 3 DARAB

32.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

RO: O persoană utilizează aproximativ 900 de pungi din plastic într-un an doar pentru fructe & legume. Acestea sunt folosite un interval foarte scurt după care devin gunoi. Plasticul din care sunt manufacturate (LDPE) este dificil de reciclat, destinația lor finală fiind groapa municipală de gunoi, unde se vor degrada încet, dar nu vor disparea complet niciodată. Săculeții sunt rezistenți & recomandați pentru multiple utilizări.

Săculeții sunt ușor de folosit, spălat & reutilizat.

Mărimi: S: 20x25cm; M: 25x30cm L: 30x35cm

Material: 100% bumbac

Produs în Transilvania

HU: A pamutszütyőket a mindennapos csomagolásmentes vásárlásaidhoz ajánljuk.
Pékárut, zöldségeket, gyümölcsöket, tésztákat, magvakat is tehetsz bele, nem hullik ki belőle semmi, és annyira könnyű, hogy nem muszáj táráztatni használat előtt.
Ha megpakoltad termékekkel, csak húzd össze a zsinórt és egy mozdulattal praktikusan bomló csomót készíthetsz rá.

Mindig legyen a táskádban néhány darab, ugyanis tapasztalat, hogy a legtöbb műanyagcsomagolás a rögtönzött bevásárlásokkal kerül haza a hulladékszegénységre törekvő háztartásokban is. Egy szütyőbe belegyűröd a többit, így kis helyet foglal. Használatával elkerülheted a műanyag és papír csomagolású termékeket a boltokban.

Méretek: S: 20x25cm; M: 25x30cm L: 30x35cm

Anyaga: 100% pamut

Származási hely: Erdély
RO: O persoană utilizează aproximativ 900 de pungi din plastic într-un an doar pentru fructe & legume. Acestea sunt folosite un interval foarte scurt după care devin gunoi. Plasticul din care sunt manufacturate (LDPE) este dificil de reciclat, destinația lor finală fiind groapa municipală de gunoi, unde se vor degrada încet, dar nu vor disparea complet niciodată. Săculeții sunt rezistenți & recomandați pentru multiple utilizări.Săculeții sunt ușor de folosit, spălat & reutilizat.Mărimi: S: 20x25cm; M: 25x30cm L: 30x35cmMaterial: 100% bumbacProdus în TransilvaniaHU: A pamutszütyőket a mindennapos csomagolásmentes vásárlásaidhoz ajánljuk. Pékárut, zöldségeket, gyümölcsöket, tésztákat, magvakat is tehetsz bele, nem hullik ki belőle semmi, és annyira könnyű, hogy nem muszáj táráztatni használat előtt.Ha megpakoltad termékekkel, csak húzd össze a zsinórt és egy mozdulattal praktikusan bomló csomót készíthetsz rá.Mindig legyen a táskádban néhány darab, ugyanis tapasztalat, hogy a legtöbb műanyagcsomagolás a rögtönzött bevásárlásokkal kerül haza a hulladékszegénységre törekvő háztartásokban is. Egy szütyőbe belegyűröd a többit, így kis helyet foglal. Használatával elkerülheted a műanyag és papír csomagolású termékeket a boltokban.Méretek: S: 20x25cm; M: 25x30cm L: 30x35cmAnyaga: 100% pamutSzármazási hely: Erdély

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data