Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

PUDRĂ DENTARĂ TEA TREE


42 RONGrăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Categorii: TOATE PRODUSELE
Brand: Georganics

RO: Alternativă naturală pentru pasta de dinți clasică ambalată în plastic, pudra de dinți naturală Georganics este amestecat obținut din nuci de cocos și ulei esențial organic de Tea Tree. Pudra de dinți nu conține peroxide, fluoride sau arome sintetice. Ideal pentru tratament de înălbire a dinții. Alternativă naturală pentru pasta de dinți clasică ambalată în plastic. Pudra de dinți 100% naturală creată de Georganics este amestecată cu ulei esențial organic de Tea Tree, benefic pentru igiena dentară datorită calităților sale antibacteriene.

60 ml

Recipient reutilizabil din sticlă cu capac metalic și spatula din bambus

Produs vegan, zero-waste, nu conține fluor, sulfat de lauret de sodium, glicerină

Certificare PETA

Ingrediente: Sodium Bicarbonate^, Calcium Carbonate ^, Diatomaceous Earth*^, Magnesium Carbonate^, Dicalcium Phosphate^, Tartaric Acid^, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*^, Tocopherol^, Limonene*^. *Organic, ^Natural.

Produs in Anglia


RO: Alternativă naturală pentru pasta de dinți clasică ambalată în plastic, pudra de dinți naturală Georganics este amestecat obținut din nuci de cocos și ulei esențial organic de Tea Tree. Pudra de dinți nu conține peroxide, fluoride sau arome sintetice. Ideal pentru tratament de înălbire a dinții. Alternativă naturală pentru pasta de dinți clasică ambalată în plastic. Pudra de dinți 100% naturală creată de Georganics este amestecată cu ulei esențial organic de Tea Tree, benefic pentru igiena dentară datorită calităților sale antibacteriene.60 mlRecipient reutilizabil din sticlă cu capac metalic și spatula din bambusProdus vegan, zero-waste, nu conține fluor, sulfat de lauret de sodium, glicerinăCertificare PETAIngrediente: Sodium Bicarbonate^, Calcium Carbonate ^, Diatomaceous Earth*^, Magnesium Carbonate^, Dicalcium Phosphate^, Tartaric Acid^, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*^, Tocopherol^, Limonene*^. *Organic, ^Natural.Produs in Anglia

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data