Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

JUNIOR ILOVEeco FOGKEFE


15 RON

Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: HIGIÉNIA MINDEN TERMÉK
Márka: ILOVEeco

OPȚIUNI DISPONIBILE:

Kids-Periuța ecologică perfectă pentru copii!

Mânerul ușor curbat oferă un control ferm asupra periuței, ușurând spălatul pe dinți pentru cei micuți. Evitați expunerea copiilor la chimicalele la care ar fi dealtfel expuși dacă ar folosi periuțe din plastic.

Junior-

Capătul foarte mic și filamentele extrem de fine, fac această periuță de dinți pentru copii cu adevărat unică. Este probabil peria de bambus cu cei mai fini peri de pe piață. Mânerul rotunjit care reduce presiunea la minim, va proteja gingiilesensibile și prețiosul smalț dentar al „celor micuți”. Astfel „sarcina” de a peria dințișorii va fi mult mai puțin stresantă nu doar pentru copilul tău, ci și pentru tine. ;) Pur și simplu cea mai bună periuță de dinți pentru „începători”

OPȚIUNI DISPONIBILE:Kids-Periuța ecologică perfectă pentru copii!Mânerul ușor curbat oferă un control ferm asupra periuței, ușurând spălatul pe dinți pentru cei micuți. Evitați expunerea copiilor la chimicalele la care ar fi dealtfel expuși dacă ar folosi periuțe din plastic.Junior-Capătul foarte mic și filamentele extrem de fine, fac această periuță de dinți pentru copii cu adevărat unică. Este probabil peria de bambus cu cei mai fini peri de pe piață. Mânerul rotunjit care reduce presiunea la minim, va proteja gingiilesensibile și prețiosul smalț dentar al „celor micuți”. Astfel „sarcina” de a peria dințișorii va fi mult mai puțin stresantă nu doar pentru copilul tău, ci și pentru tine. ;) Pur și simplu cea mai bună periuță de dinți pentru „începători”

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data