Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

PERIUȚE DE DINȚI JUNIOR ILOVEeco


15 RON

Adaugă la favorite    
Categorii: TOATE PRODUSELE CASĂ
Brand: ILOVEeco

OPȚIUNI DISPONIBILE:

Kids-Periuța ecologică perfectă pentru copii!

Mânerul ușor curbat oferă un control ferm asupra periuței, ușurând spălatul pe dinți pentru cei micuți. Evitați expunerea copiilor la chimicalele la care ar fi dealtfel expuși dacă ar folosi periuțe din plastic.

Junior-

Capătul foarte mic și filamentele extrem de fine, fac această periuță de dinți pentru copii cu adevărat unică. Este probabil peria de bambus cu cei mai fini peri de pe piață. Mânerul rotunjit care reduce presiunea la minim, va proteja gingiilesensibile și prețiosul smalț dentar al „celor micuți”. Astfel „sarcina” de a peria dințișorii va fi mult mai puțin stresantă nu doar pentru copilul tău, ci și pentru tine. ;) Pur și simplu cea mai bună periuță de dinți pentru „începători”

OPȚIUNI DISPONIBILE:Kids-Periuța ecologică perfectă pentru copii!Mânerul ușor curbat oferă un control ferm asupra periuței, ușurând spălatul pe dinți pentru cei micuți. Evitați expunerea copiilor la chimicalele la care ar fi dealtfel expuși dacă ar folosi periuțe din plastic.Junior-Capătul foarte mic și filamentele extrem de fine, fac această periuță de dinți pentru copii cu adevărat unică. Este probabil peria de bambus cu cei mai fini peri de pe piață. Mânerul rotunjit care reduce presiunea la minim, va proteja gingiilesensibile și prețiosul smalț dentar al „celor micuți”. Astfel „sarcina” de a peria dințișorii va fi mult mai puțin stresantă nu doar pentru copilul tău, ci și pentru tine. ;) Pur și simplu cea mai bună periuță de dinți pentru „începători”

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data