white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

PERIUȚE DE DINȚI ILOVEeco PACHET DUBLU


28 RON

Adaugă la favorite    
Categorii: TOATE PRODUSELE CASĂ
Brand: ILOVEeco

OPȚIUNI DISPONIBILE:

Premium – Pachet dublu

Îmbunătățiți-vă aspectul dinților în mod natural și responsabil! Periuțele noastre de dinți sunt soluția perfectă pentru a obține o sănătate dentară excelentă, protejând în același timp mediul înconjurător Fabricate doar cu materiale ecologice care pot fi reciclate sau compostate în siguranță. Ambalate convenabil într-o cutie dublă, păstrați o periuță acasă și una la birou, astfel încât să puteți menține o igienă dentară sănătoasă și după prânz.

Expert - Pachet dublu

Un cadou perfect pentru o „familie ecologică” sau pentru prietenii dumneavoastră „ecologici”. Uitați de bine-cunoscutul clișeu american „șosete pentru Crăciun”! De ce să nu ne adaptăm la ceva puțin mai „autohton”, de genul „periuțe de dinți pentru Crăciun”? Lăsând gluma la o parte, acesta va fi un cadou excelent pentru părinți, cupluri, prieteni și vegani. Va fi cu siguranță de efect asupra celor care se străduiesc să ducă un stil de viață sănătos și ecologic.

Professional - Pachet dublu

Acest set de periuțe de dinți este cadoul perfect pentru orice cuplu care vrea să trăiască un stil de viață ecologic. Fiecare periuță are o culoare diferită pe mâner (roz pentru „Ea” și auriu pentru „El”), astfel încât fiecare să își poată distinge periuța. De asemenea, un cadou excelent pentru Ziua Îndrăgostiților! ;)

Ergonomic + Expert

Nu sunteți siguri care periuță e cea mai bună? Vă înțelegem perfect! ;) Oferim atât de multe opțiuni excelente, încât devine cu adevărat dificil să alegeți una! :) Cu noi, puteți fi siguri că indiferent ce alegeți, e o achiziție perfectă! Dar dacă sunteți într-adevăr indeciși, atunci acest set este cea mai bună opțiune. Cu o periuță din gama „ERGONOMC” și una din gama „EXPERT”, aceasta este cea mai bună alegere pentru utilizarea zilnică. Vă va ajuta să vă împrospătați respirația, să vă albiți dinții, să împiedicați dezvoltarea cariilor, să îndepărtați tartrul și petele dentare și să asigurați sănătatea gingiilor.

OPȚIUNI DISPONIBILE:Premium – Pachet dubluÎmbunătățiți-vă aspectul dinților în mod natural și responsabil! Periuțele noastre de dinți sunt soluția perfectă pentru a obține o sănătate dentară excelentă, protejând în același timp mediul înconjurător Fabricate doar cu materiale ecologice care pot fi reciclate sau compostate în siguranță. Ambalate convenabil într-o cutie dublă, păstrați o periuță acasă și una la birou, astfel încât să puteți menține o igienă dentară sănătoasă și după prânz.Expert - Pachet dubluUn cadou perfect pentru o „familie ecologică” sau pentru prietenii dumneavoastră „ecologici”. Uitați de bine-cunoscutul clișeu american „șosete pentru Crăciun”! De ce să nu ne adaptăm la ceva puțin mai „autohton”, de genul „periuțe de dinți pentru Crăciun”? Lăsând gluma la o parte, acesta va fi un cadou excelent pentru părinți, cupluri, prieteni și vegani. Va fi cu siguranță de efect asupra celor care se străduiesc să ducă un stil de viață sănătos și ecologic.Professional - Pachet dubluAcest set de periuțe de dinți este cadoul perfect pentru orice cuplu care vrea să trăiască un stil de viață ecologic. Fiecare periuță are o culoare diferită pe mâner (roz pentru „Ea” și auriu pentru „El”), astfel încât fiecare să își poată distinge periuța. De asemenea, un cadou excelent pentru Ziua Îndrăgostiților! ;)Ergonomic + ExpertNu sunteți siguri care periuță e cea mai bună? Vă înțelegem perfect! ;) Oferim atât de multe opțiuni excelente, încât devine cu adevărat dificil să alegeți una! :) Cu noi, puteți fi siguri că indiferent ce alegeți, e o achiziție perfectă! Dar dacă sunteți într-adevăr indeciși, atunci acest set este cea mai bună opțiune. Cu o periuță din gama „ERGONOMC” și una din gama „EXPERT”, aceasta este cea mai bună alegere pentru utilizarea zilnică. Vă va ajuta să vă împrospătați respirația, să vă albiți dinții, să împiedicați dezvoltarea cariilor, să îndepărtați tartrul și petele dentare și să asigurați sănătatea gingiilor.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
nowishlist
Termeni şi condiţii Manage Personal Data