white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

PERIUȚE DE DINȚI ECOLOGICE ILOVEeco


15 RON

Adaugă la favorite    
Categorii: TOATE PRODUSELE CASĂ
Brand: ILOVEeco

OPTIUNI DISPONIBILE:

Super White-Confortabilă și ușor de utiliza

O periuță de dinți ecologică, ambalată individual într-o cutie de hârtie de calitate superioară și în aceeași măsură ecologică. Design-ul ondulat al filamentelor, „îmbrățișează” suprafața gingiilor,îndepărtând eficient tartrul și bacteriile. O alegere care garantează calitate și transformă o activitate banală precumspălatul pe dinți într-o experiență plăcută și confortabilă.

Super Black-Ecologică și ergonomică

Cu un mâner elegant din bambus, tratat termic și rezistent la apă. De esență mai tare decât lemnul, bambusul este mai rezistent și în acelașitimp mai bun pentru sănătatea dumneavoastră decât orice fel de plastic.

Premium

Confecționate cu materiale ecologice care curăță și albesc dinții într-un mod natural și eficient. Mulțumită perișorilor impregnați cu cărbune activ, utilizarea zilnică pe termen îndelungat asigură dinți mai albi, mai curați și gingii mai sănătoase.

Ergonomic

Cu un mâner neted și un design elegant, modelul „ERGONOMIC” vă va oferi o senzație de relaxare și confort. Liniile sale au fost special concepute sub într-o formă super-ergonomică pentru a se potrivi perfect cu conturul palmei. Oferă astfel un control excelent asupra periei. Perii moi curăță dinții într-un mod eficient și în același timp masează șiprotejează gingiile delicate, sensibile. Modelul „ERGONOMIC” oferă cea mai bună modlitate de a elimina în siguranță petele de cafea, ceai și tutun în cel mai natural mod posibil.

Expert

Mânerul frumos lucrat ajută la poziționarea periuței de dinți în unghiul corect, în timp ce capătul compact ajută la accesarea cu ușurință a tuturor zonelor gurii. Cu un mâner extrem de ușor, tratat termic și rezistent la apă, cu peri impregnați cu cărbune activ și cu un capăt mic dar extrem de eficient, modelul „EXPERT” oferă cel mai bun mod de a elimina tartrul și acumularea bacteriilor chiar și din zonele cele mai greu accesibile.Disponibile acum la cel mai bun raport preț - calitate

Professional

Igienă dentară profesională de cea mai bună calitate. Mânerul rotund a fost special conceput pentru a reduce la minim presiunea asupra dinților în timpul spălării, iar perii moi curăță cu gingășie gingiile, fără a le irita sau zgâria. Perișorii impregnați cu cărbune activ ajută la combaterea bacteriilor care provoacă respirație neplăcută iar ca urmare, folosirea pe timp îndelungat ajută la protejarea și întărirea smalțului dentar.


OPTIUNI DISPONIBILE:Super White-Confortabilă și ușor de utilizaO periuță de dinți ecologică, ambalată individual într-o cutie de hârtie de calitate superioară și în aceeași măsură ecologică. Design-ul ondulat al filamentelor, „îmbrățișează” suprafața gingiilor,îndepărtând eficient tartrul și bacteriile. O alegere care garantează calitate și transformă o activitate banală precumspălatul pe dinți într-o experiență plăcută și confortabilă.Super Black-Ecologică și ergonomicăCu un mâner elegant din bambus, tratat termic și rezistent la apă. De esență mai tare decât lemnul, bambusul este mai rezistent și în acelașitimp mai bun pentru sănătatea dumneavoastră decât orice fel de plastic.PremiumConfecționate cu materiale ecologice care curăță și albesc dinții într-un mod natural și eficient. Mulțumită perișorilor impregnați cu cărbune activ, utilizarea zilnică pe termen îndelungat asigură dinți mai albi, mai curați și gingii mai sănătoase.ErgonomicCu un mâner neted și un design elegant, modelul „ERGONOMIC” vă va oferi o senzație de relaxare și confort. Liniile sale au fost special concepute sub într-o formă super-ergonomică pentru a se potrivi perfect cu conturul palmei. Oferă astfel un control excelent asupra periei. Perii moi curăță dinții într-un mod eficient și în același timp masează șiprotejează gingiile delicate, sensibile. Modelul „ERGONOMIC” oferă cea mai bună modlitate de a elimina în siguranță petele de cafea, ceai și tutun în cel mai natural mod posibil.ExpertMânerul frumos lucrat ajută la poziționarea periuței de dinți în unghiul corect, în timp ce capătul compact ajută la accesarea cu ușurință a tuturor zonelor gurii. Cu un mâner extrem de ușor, tratat termic și rezistent la apă, cu peri impregnați cu cărbune activ și cu un capăt mic dar extrem de eficient, modelul „EXPERT” oferă cel mai bun mod de a elimina tartrul și acumularea bacteriilor chiar și din zonele cele mai greu accesibile.Disponibile acum la cel mai bun raport preț - calitateProfessionalIgienă dentară profesională de cea mai bună calitate. Mânerul rotund a fost special conceput pentru a reduce la minim presiunea asupra dinților în timpul spălării, iar perii moi curăță cu gingășie gingiile, fără a le irita sau zgâria. Perișorii impregnați cu cărbune activ ajută la combaterea bacteriilor care provoacă respirație neplăcută iar ca urmare, folosirea pe timp îndelungat ajută la protejarea și întărirea smalțului dentar.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
nowishlist
Termeni şi condiţii Manage Personal Data