Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

PERIUȚĂ DE DINȚI DIN LEMN DUR/ FA FOGKEFE KEMÉNY SÖRTÉVEL

24.50 RON

Adaugă la favorite    

Alternativa la periuțele de dinți din plastic, periuța de dinți din lem de fag Georganics este prima periuță creată din materiale naturale.Medicii stomatologi recomandă ca fiecare periuță de dinți să fie schimbată după 3-4 luni de folosire, indiferent de materialul din care este fabricată. La finalul ciclului de viață, mânerul poate fi adăugat la compost unde se va biodegrada complet în aproximativ 6 luni, însă, cu puțină creativitate, poate fi transformat într-un obiect util la grădinărit, de exemplu.

-Mânerul este din lemn de fag din producție sustenabilă.

-Peri din nylon-6 fără BPA cu carbune activ.

Produs in Anglia

HU: A 100% -ban biológiailag lebontható bükkfa nyél természeténél fogva csúszásmentes. A fehér sörték BPA-mentes nejlon-6-ból készülnek és gyengéden tisztítják a fogakat. A fogkefét 45°-os szögben tarva mozgassa fel és le. Kezdje a fogak külső részén, majd haladjon befelé. A fogmosás után öblítse le a fogkefét és hagyja száradni függőleges helyzetben (például egy pohárba állítva). Legkésőbb 3 havonta cserélje le a fogkefét. Törje le a kefe fejét és dobja a háztartási hulladékok, míg a nyelet a biohulladékok közé.

-Nyél: Fentartható gyártásból származó bükkfa.

-Sörte: BPA mentes Nylon-6 ból, aktív szénnel.

Származási hely: Anglia
Alternativa la periuțele de dinți din plastic, periuța de dinți din lem de fag Georganics este prima periuță creată din materiale naturale.Medicii stomatologi recomandă ca fiecare periuță de dinți să fie schimbată după 3-4 luni de folosire, indiferent de materialul din care este fabricată. La finalul ciclului de viață, mânerul poate fi adăugat la compost unde se va biodegrada complet în aproximativ 6 luni, însă, cu puțină creativitate, poate fi transformat într-un obiect util la grădinărit, de exemplu.-Mânerul este din lemn de fag din producție sustenabilă.-Peri din nylon-6 fără BPA cu carbune activ.Produs in AngliaHU: A 100% -ban biológiailag lebontható bükkfa nyél természeténél fogva csúszásmentes. A fehér sörték BPA-mentes nejlon-6-ból készülnek és gyengéden tisztítják a fogakat. A fogkefét 45°-os szögben tarva mozgassa fel és le. Kezdje a fogak külső részén, majd haladjon befelé. A fogmosás után öblítse le a fogkefét és hagyja száradni függőleges helyzetben (például egy pohárba állítva). Legkésőbb 3 havonta cserélje le a fogkefét. Törje le a kefe fejét és dobja a háztartási hulladékok, míg a nyelet a biohulladékok közé.-Nyél: Fentartható gyártásból származó bükkfa. -Sörte: BPA mentes Nylon-6 ból, aktív szénnel.Származási hely: Anglia

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data