Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

PERIUȚĂ DE DINȚI DIN BAMBUS/ BAMBUSZ FOGKEFE

18.90 RON

Adaugă la favorite    

RO: Lasă-te surprins de o un periuta de dinti remarcabilă, o alternativă ecologică și durabilă la periuța tradițională din plastic. Vei fi bucuros să descoperi periajul eficient, alături de aspectul plăcut al lemnului de bambus. Datorită proprietăților sale antibacteriene și hipoalergenice, inhibă dezvoltarea germenilor și asigură o igienă dentară sănătoasă.

Ecologic și durabil – periuța de dinți este fabricată din bambus, aceasta fiind o resursă regenerabilă, durabilă. Bambusul inhibă dezvoltarea mibrobilor, germenilor și bacteriilor datorită proprietăților sale antibacteriene, antimicrobiene.

Este livrată într-o cutie de carton reciclabilă.

Duritatea perilor – moale/medie

Țara de origine: Germania

HU: Csökkented a szemetesedbe dobott műanyag hulladékot. A bambusz megújuló energiaforrásnak minőségül,mert felhasználásával nem irtják ki magát a növényt A termék 100%-ban biológiailag lebomlik. A bambusz természetes tulajdonságának köszönhetően antibakteriális, így a nyelén és a sörték között nem tapadnak meg a baktériumok

A Pandoo bambusz fogkeféje 100%-ban biológiailag lebomló alapanyagból készült,vegán termék!

A fogkefe sörtéje Nylon, pontos megnevezés szerint: PBT

Csomagolása újrahasznosított papírdoboz!
RO: Lasă-te surprins de o un periuta de dinti remarcabilă, o alternativă ecologică și durabilă la periuța tradițională din plastic. Vei fi bucuros să descoperi periajul eficient, alături de aspectul plăcut al lemnului de bambus. Datorită proprietăților sale antibacteriene și hipoalergenice, inhibă dezvoltarea germenilor și asigură o igienă dentară sănătoasă.Ecologic și durabil – periuța de dinți este fabricată din bambus, aceasta fiind o resursă regenerabilă, durabilă. Bambusul inhibă dezvoltarea mibrobilor, germenilor și bacteriilor datorită proprietăților sale antibacteriene, antimicrobiene. Este livrată într-o cutie de carton reciclabilă.Duritatea perilor – moale/medieȚara de origine: GermaniaHU: Csökkented a szemetesedbe dobott műanyag hulladékot. A bambusz megújuló energiaforrásnak minőségül,mert felhasználásával nem irtják ki magát a növényt A termék 100%-ban biológiailag lebomlik. A bambusz természetes tulajdonságának köszönhetően antibakteriális, így a nyelén és a sörték között nem tapadnak meg a baktériumokA Pandoo bambusz fogkeféje 100%-ban biológiailag lebomló alapanyagból készült,vegán termék!A fogkefe sörtéje Nylon, pontos megnevezés szerint: PBTCsomagolása újrahasznosított papírdoboz!

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data