white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

PERIUȚĂ DE DINȚI DIN BAMBUS


18.9 RON

Adaugă la favorite    
Categorii: TOATE PRODUSELE CASĂ
Brand: Pandoo

Lasă-te surprins de o un periuta de dinti remarcabilă, o alternativă ecologică și durabilă la periuța tradițională din plastic. Vei fi bucuros să descoperi periajul eficient, alături de aspectul plăcut al lemnului de bambus. Datorită proprietăților sale antibacteriene și hipoalergenice, inhibă dezvoltarea germenilor și asigură o igienă dentară sănătoasă.

Ecologic și durabil – periuța de dinți este fabricată din bambus, aceasta fiind o resursă regenerabilă, durabilă. Bambusul inhibă dezvoltarea mibrobilor, germenilor și bacteriilor datorită proprietăților sale antibacteriene, antimicrobiene.

Este livrată într-o cutie de carton reciclabilă.

Duritatea perilor – moale/medie

Țara de origine: Germania


Lasă-te surprins de o un periuta de dinti remarcabilă, o alternativă ecologică și durabilă la periuța tradițională din plastic. Vei fi bucuros să descoperi periajul eficient, alături de aspectul plăcut al lemnului de bambus. Datorită proprietăților sale antibacteriene și hipoalergenice, inhibă dezvoltarea germenilor și asigură o igienă dentară sănătoasă.Ecologic și durabil – periuța de dinți este fabricată din bambus, aceasta fiind o resursă regenerabilă, durabilă. Bambusul inhibă dezvoltarea mibrobilor, germenilor și bacteriilor datorită proprietăților sale antibacteriene, antimicrobiene. Este livrată într-o cutie de carton reciclabilă.Duritatea perilor – moale/medieȚara de origine: Germania

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
nowishlist
Termeni şi condiţii Manage Personal Data