Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

PERIE DE PAR BAMBUS/ BAMBUSZ HAJKEFE

65.00 RON

Adaugă la favorite    

RO:

Periile de păr din bambus sunt mult mai blânde cu părul, spre deosebire de periile de mistreț sau perii de plastic! Periile rotunjite din bambus sunt plăcute moale și perfecte pentru scalpurile sensibile. Masează cu atenție scalpul și stimulează circulația, ceea ce stimulează creșterea părului.

Bambusul este în mod natural anti-static, compensând eficient firele de păr enervante și încrețitoare.

Datorită designului său de înaltă calitate peria de bambus Pandoo are o viață lungă, se potrivește bine în mâna ta și oferă un păr puternic și frumos.

HU:

Ez a praktikus és hatékony hajkefe minden hajtípusra, minden hajhosszra és mindenki számára alkalmas. Nem számít, hogy vastag, vékony, hosszú, rövid, göndör vagy egyenes a haj!

A bambuszból készült hajkefe sokkal kíméletesebb a hajszálakhoz, ellentétben a vaddisznósörtékből vagy műanyagból készült hajkefékkel!

A lekerekített bambusz-masszázssörték kellemesen puhák és tökéletesek az érzékeny és korpás fejbőr számára is. Óvatosan masszírozzák a fejbőrt és stimulálják a vérkeringést, ami serkenti a haj növekedését.

Míg a műanyag fésűk és hajkefék töredezett, szöszös, érdes felületű hajszálakhoz vezethetnek, a bambusz kefe gyengéden és óvatosan bontja ki a hajat. A bambusz természetből eredően antisztatikus, így hatékonyan ellensúlyozza az idegesítő, össze-vissza szálló hajszálakat.

A magas minőségnek és a gondos kialakításnak köszönhetően a pandoo bambuszhajkefe hosszú élettartammal rendelkezik, jól illeszkedik a kézbe, és erős, szép hajat biztosít.
RO:Periile de păr din bambus sunt mult mai blânde cu părul, spre deosebire de periile de mistreț sau perii de plastic! Periile rotunjite din bambus sunt plăcute moale și perfecte pentru scalpurile sensibile. Masează cu atenție scalpul și stimulează circulația, ceea ce stimulează creșterea părului.Bambusul este în mod natural anti-static, compensând eficient firele de păr enervante și încrețitoare.Datorită designului său de înaltă calitate peria de bambus Pandoo are o viață lungă, se potrivește bine în mâna ta și oferă un păr puternic și frumos.HU:Ez a praktikus és hatékony hajkefe minden hajtípusra, minden hajhosszra és mindenki számára alkalmas. Nem számít, hogy vastag, vékony, hosszú, rövid, göndör vagy egyenes a haj!A bambuszból készült hajkefe sokkal kíméletesebb a hajszálakhoz, ellentétben a vaddisznósörtékből vagy műanyagból készült hajkefékkel!A lekerekített bambusz-masszázssörték kellemesen puhák és tökéletesek az érzékeny és korpás fejbőr számára is. Óvatosan masszírozzák a fejbőrt és stimulálják a vérkeringést, ami serkenti a haj növekedését.Míg a műanyag fésűk és hajkefék töredezett, szöszös, érdes felületű hajszálakhoz vezethetnek, a bambusz kefe gyengéden és óvatosan bontja ki a hajat. A bambusz természetből eredően antisztatikus, így hatékonyan ellensúlyozza az idegesítő, össze-vissza szálló hajszálakat.A magas minőségnek és a gondos kialakításnak köszönhetően a pandoo bambuszhajkefe hosszú élettartammal rendelkezik, jól illeszkedik a kézbe, és erős, szép hajat biztosít.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data