Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

ORGANIWASH KETTŐ AZ EGYBEN GÉL


31 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: HIGIÉNIA MINDEN TERMÉK
Márka: OrganiCup

Az intim terület és az OrganiCup enyhe tisztítója!

Az OrganiWash egy különösen enyhe 2in1 tisztító termék a Menstruációs tölcsér felhasználói számára. Az OrganiCup és az intim terület tisztítására egyaránt alkalmas. 3,5-ös pH-értéke az intimflórával összehangolt - a benne található növényi tejsavnak köszönhetően támogatja egyensúlyát. Az OrganiWash illatanyag mentes, vegán és minden bőrtípus esetén alkalmas.

Amennyiben közelében nincs víz, úgy az OrganiCups tisztítsához használja az OrganiWipes terméket.

Alkalmazás:

  • OrganiCup: A menstruációs tölcsér felhelyezése előtt mosson kezet, valamint tisztítsa meg a tölcsért a az OrganiWash termékkel és vízzel.
  • Intim terület: Egy kis mennyiségű OrganiWash termékkel tisztítsa meg az intim terület külső részét, majd jól öblítse le.

Tipp:

  • Az OrganiWash enyhe arctisztítóként is alkalmazható.
  • természetesen tiszta és biológiai összetevőket tartalmaz
  • illatanyag mentes, vegán és AllergyCertified ™
  • a növényi tejsav helyreállítja az intim terület természetes egyensúlyát
  • alacsony pH-érték (3,5) - véd az irritációtól
  • minden bőrtípusra - érzékenytől a szárazig
  • űrtartalom 75ml

ÖSSZETEVŐK: Aqua (Water) Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf ExtracT Sodium Coco-Sulfate Coco Glucoside Glycerin Citric Acid Maris Sal Cocamidopropyl Betaine Sodium Levulinate Lactic Acid Potassium Sorbate

Származási hely: Dánia

Olvass többet...


Az intim terület és az OrganiCup enyhe tisztítója!Az OrganiWash egy különösen enyhe 2in1 tisztító termék a Menstruációs tölcsér felhasználói számára. Az OrganiCup és az intim terület tisztítására egyaránt alkalmas. 3,5-ös pH-értéke az intimflórával összehangolt - a benne található növényi tejsavnak köszönhetően támogatja egyensúlyát. Az OrganiWash illatanyag mentes, vegán és minden bőrtípus esetén alkalmas.Amennyiben közelében nincs víz, úgy az OrganiCups tisztítsához használja az OrganiWipes terméket.Alkalmazás:OrganiCup: A menstruációs tölcsér felhelyezése előtt mosson kezet, valamint tisztítsa meg a tölcsért a az OrganiWash termékkel és vízzel.Intim terület: Egy kis mennyiségű OrganiWash termékkel tisztítsa meg az intim terület külső részét, majd jól öblítse le.Tipp:Az OrganiWash enyhe arctisztítóként is alkalmazható.természetesen tiszta és biológiai összetevőket tartalmazillatanyag mentes, vegán és AllergyCertified ™a növényi tejsav helyreállítja az intim terület természetes egyensúlyátalacsony pH-érték (3,5) - véd az irritációtólminden bőrtípusra - érzékenytől a szárazigűrtartalom 75mlÖSSZETEVŐK: Aqua (Water) Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf ExtracT Sodium Coco-Sulfate Coco Glucoside Glycerin Citric Acid Maris Sal Cocamidopropyl Betaine Sodium Levulinate Lactic Acid Potassium SorbateSzármazási hely: DániaOlvass többet...

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data