white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

ORGANIWASH GEL 2IN1


0 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite    
Categorii: IGIENA TOATE PRODUSELE
Brand: OrganiCup

RO:

Gel de igienă intimă și pentru curățarea cupei menstruale OrganiCup 2-în-1

Gelul de igienă intimă & curățarea cupei menstruale este ultima inovație a gelurilor de curățare 2-în-1 pentru utilizatoarele de cupe menstruale. Folosește-l cu încredere pentru a curăța cupa menstruală OrganiCup înainte de inserție și după îndepărtare. Pentru că are un pH echilibrat, poate fi folosit și ca gel de igienă intimă.

Gelul OrganiWash conține 20% ingrediente organice și 59% ingrediente naturale, nu are parfum, este vegan și certificat alergenic.

Ideal pentru toate tipurile de piele

Cantitate: 75 ml

Pentru curățarea cupei menstruale:
Spală-te pe mâini, curăță cupa menstruală cu o picătură de gel OrganiWash și limpezește înainte de inserție și după îndepărtare.

Pentru igiena zonei intime:
Aplică o cantitate mică de OrganiWash în palme, aplică pe părțile externe ale vaginului și clătește cu apă.

Ingrediente: apă, extract din frunză de aloe vera, sodiu coco-sulfat, coco-glucozidă, glicerină, acid citric, sare de mare, cocamidopropil betaină, levulinat de sodiu, acid lactic, sorbat de potasiu.

Produs in Danemarca

Citește mai mult...


RO:Gel de igienă intimă și pentru curățarea cupei menstruale OrganiCup 2-în-1Gelul de igienă intimă & curățarea cupei menstruale este ultima inovație a gelurilor de curățare 2-în-1 pentru utilizatoarele de cupe menstruale. Folosește-l cu încredere pentru a curăța cupa menstruală OrganiCup înainte de inserție și după îndepărtare. Pentru că are un pH echilibrat, poate fi folosit și ca gel de igienă intimă. Gelul OrganiWash conține 20% ingrediente organice și 59% ingrediente naturale, nu are parfum, este vegan și certificat alergenic. Ideal pentru toate tipurile de pieleCantitate: 75 mlPentru curățarea cupei menstruale:Spală-te pe mâini, curăță cupa menstruală cu o picătură de gel OrganiWash și limpezește înainte de inserție și după îndepărtare. Pentru igiena zonei intime:Aplică o cantitate mică de OrganiWash în palme, aplică pe părțile externe ale vaginului și clătește cu apă. Ingrediente: apă, extract din frunză de aloe vera, sodiu coco-sulfat, coco-glucozidă, glicerină, acid citric, sare de mare, cocamidopropil betaină, levulinat de sodiu, acid lactic, sorbat de potasiu.Produs in DanemarcaCitește mai mult...

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
nowishlist
Termeni şi condiţii Manage Personal Data