Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

FLACON INOX 1L / 1 LITERES INOX PALACK

82.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

RO: În jur de un milion de sticle de apă sunt vândute în fiecare minut în întreaga lume, iar numărul este în creștere. Din păcate, sticlele de plastic sunt adesea folosite o dată înainte de a fi aruncate. Au nevoie de 500 de ani pentru a se descompune după folosire.

Sticla de apă din oțel inoxidabil Bambaw are un finisaj elegant din oțel inoxidabil. Sticlă de apă fără BPA, cu suprafață rezistentă la zgârieturi. Design unic cu capac din bambus.

Pachetul conține: 1buc de sticlă inoxidabilă de un litru.

HU: Mintegy millió vizes palackot adnak el percenként az egész világon, és a szám növekszik. Sajnos a műanyag palackokat gyakran használják egyszer, mielőtt kidobják. Az ártalmatlanítás után 500 évre van szükségük a lebontáshoz.

A Bambaw rozsdamentes acél vizes palackja karcsú és elegáns rozsdamentes acél kivitelű. A BPA-mentes vizes palack festékmentes, karcolásálló felülettel. Az egyedi formatervezésü, bambusz kupakkal ellátva.

A doboz tartalmaz: 1db - 1 literes rozsdamentes acél vizes palackot.
RO: În jur de un milion de sticle de apă sunt vândute în fiecare minut în întreaga lume, iar numărul este în creștere. Din păcate, sticlele de plastic sunt adesea folosite o dată înainte de a fi aruncate. Au nevoie de 500 de ani pentru a se descompune după folosire.Sticla de apă din oțel inoxidabil Bambaw are un finisaj elegant din oțel inoxidabil. Sticlă de apă fără BPA, cu suprafață rezistentă la zgârieturi. Design unic cu capac din bambus.Pachetul conține: 1buc de sticlă inoxidabilă de un litru.HU: Mintegy millió vizes palackot adnak el percenként az egész világon, és a szám növekszik. Sajnos a műanyag palackokat gyakran használják egyszer, mielőtt kidobják. Az ártalmatlanítás után 500 évre van szükségük a lebontáshoz.A Bambaw rozsdamentes acél vizes palackja karcsú és elegáns rozsdamentes acél kivitelű. A BPA-mentes vizes palack festékmentes, karcolásálló felülettel. Az egyedi formatervezésü, bambusz kupakkal ellátva.A doboz tartalmaz: 1db - 1 literes rozsdamentes acél vizes palackot.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data