Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

DISCHETE DEMACHIANTE BAMBUS/ BAMBUSZ ARCLEMOSÓ KORONG

0.00 RON
Adaugă la favorite    

RO:

Dischetele demachiante din bambus, reutilizabile, nu sunt doar super-delicate pentru piele, ci și pentru mediul înconjurător. Cu o capacitate mare de absorbtie și efect antibacterian, datoritat bambusului din compozitie, este alegerea ideală pentru un ten mai curat zi de zi.

Este dovedit că bambusul poate absorbi de 5 ori mai multă apă, în comparație cu alte materiale.

Pachetul conține 10 dischete refolosibile.

Reutilizabil – special create să dureze, aceste dischete demachiante naturale se pot spăla și apoi reutiliza

Piele mai sănătoasă – cu o atingere catifelată, este ideală pentru înlăturarea machiajului și curățarea tenului.

  • Spălare la 60 grade
  • Reutilizabile
  • Material 80% bambus 20% bumbac
  • Diametru discheta 8 cm
  • Tara de origine: Germania

HU:

80%-ban bambuszból és 20%-ban pamutból készül. Bambusz mivolta miatt sokkal környezetkímélőbb,mert a bambusz ültetvények nem igényelnek extra,mesterséges öntözést.

Ha extra érzékeny a bőröd akkor is jó szívvel ajánljuk ezt a pihe-puha anyagból készült korongot, hisz akár langyos vízzel is szépen letisztíthatod az arcbőröd, vagy kíméletesen eltávolíthatod a nap végén a sminket a szemed környékéről.

A csomagolás 10 db korongot tartalmaz.

uha bambusz anyaga könnyen felszívja a nedvességet, kíméletesek az arcbőrödhöz. Nem dörzsölik ki az érzékeny részeket.

Tisztítása kézzel vagy mosógéppel könnyen megoldható! Mosását 40C-on ajánljuk!

Magas minőségű termék, ami garantálja, hogy évekig használható, tartós, ezért a legkörnyezetkímélőbb megoldás ha alternatívát keresel az eddig használt eldobhatós sminklemosó pamacsod helyett.

Elemi szálai 100% – ig természetesek maradnak és egyszerűen lebomlanak élettartamuk végén.

Származási hely: Németország
RO: Dischetele demachiante din bambus, reutilizabile, nu sunt doar super-delicate pentru piele, ci și pentru mediul înconjurător. Cu o capacitate mare de absorbtie și efect antibacterian, datoritat bambusului din compozitie, este alegerea ideală pentru un ten mai curat zi de zi.Este dovedit că bambusul poate absorbi de 5 ori mai multă apă, în comparație cu alte materiale.Pachetul conține 10 dischete refolosibile.Reutilizabil – special create să dureze, aceste dischete demachiante naturale se pot spăla și apoi reutilizaPiele mai sănătoasă – cu o atingere catifelată, este ideală pentru înlăturarea machiajului și curățarea tenului.Spălare la 60 gradeReutilizabileMaterial 80% bambus 20% bumbacDiametru discheta 8 cmTara de origine: GermaniaHU:80%-ban bambuszból és 20%-ban pamutból készül. Bambusz mivolta miatt sokkal környezetkímélőbb,mert a bambusz ültetvények nem igényelnek extra,mesterséges öntözést.Ha extra érzékeny a bőröd akkor is jó szívvel ajánljuk ezt a pihe-puha anyagból készült korongot, hisz akár langyos vízzel is szépen letisztíthatod az arcbőröd, vagy kíméletesen eltávolíthatod a nap végén a sminket a szemed környékéről.A csomagolás 10 db korongot tartalmaz.uha bambusz anyaga könnyen felszívja a nedvességet, kíméletesek az arcbőrödhöz. Nem dörzsölik ki az érzékeny részeket.Tisztítása kézzel vagy mosógéppel könnyen megoldható! Mosását 40C-on ajánljuk!Magas minőségű termék, ami garantálja, hogy évekig használható, tartós, ezért a legkörnyezetkímélőbb megoldás ha alternatívát keresel az eddig használt eldobhatós sminklemosó pamacsod helyett.Elemi szálai 100% – ig természetesek maradnak és egyszerűen lebomlanak élettartamuk végén.Származási hely: Németország

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data