Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

DEODORANT ORGANIC CITRICE ȘI LAVANDĂ


41.2 RONGrăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    
Categorii: TOATE PRODUSELE IGIENA
Brand: ILOVEeco

Dacă sunteți în căutarea unei senzații de prospețime nu doar pe timpul căldurii de vară, ci și pe tot parcursul anului, acasă, la birou, la petreceri sau în călătorie, acest deodorant natural este o soluție excelentă și originală.

Am „ascuns” în el o selecție a celor mai bune ingrediente, care nu blochează și nu distrug porii precum aluminiul și argintul din antiperspiranții din comerț.

Spre deosebire de variantele existente pe rafturile supermarket-urilor, deodorantul natural Ťuli A Ťuli reușește să neutralizeze în mod eficient mirosul din axilă, protejând, hidratând și purificând pielea, calmând chiar și usturimea pielii proaspăt epilate.

Elimină cu eficacitate mirosul neplăcut de transpirație lăsând o aromă delicată cu tonuri de citrice.

Uitați de aluminiu, argint și parfumuri artificiale!

Deodorantul nostru conține doar ingrediente 100% naturale: uleiuri esențiale de citrice - bergamotă, portocală dulce și grapefruit, precum și ulei esențial de lavandă.

A se păstra într-un loc uscat și ferit de razele soarelui, la o temperatură de până la 22 °C.

Mod de utilizare: Aplicați deodorantul în strat uniform pe pielea curată și uscată din axilă. Reaplicați pe tot parcursul zilei, oricând este din nou necesar. Pe timpul iernii recomandăm înmuierea deodorantului în puțină apă calduță, înainte de folosire.

Ingrediente:

Ulei organic (BIO) presat la rece, de nucă de cocos, unt organic (BIO) de shea, bicarbonat de sodiu, ceară de albine (BIO), uleiuri esențiale 100% naturale de bergamotă, portocală dulce, grapefruit și lavandă.

Dacă sunteți în căutarea unei senzații de prospețime nu doar pe timpul căldurii de vară, ci și pe tot parcursul anului, acasă, la birou, la petreceri sau în călătorie, acest deodorant natural este o soluție excelentă și originală.Am „ascuns” în el o selecție a celor mai bune ingrediente, care nu blochează și nu distrug porii precum aluminiul și argintul din antiperspiranții din comerț.Spre deosebire de variantele existente pe rafturile supermarket-urilor, deodorantul natural Ťuli A Ťuli reușește să neutralizeze în mod eficient mirosul din axilă, protejând, hidratând și purificând pielea, calmând chiar și usturimea pielii proaspăt epilate.Elimină cu eficacitate mirosul neplăcut de transpirație lăsând o aromă delicată cu tonuri de citrice.Uitați de aluminiu, argint și parfumuri artificiale!Deodorantul nostru conține doar ingrediente 100% naturale: uleiuri esențiale de citrice - bergamotă, portocală dulce și grapefruit, precum și ulei esențial de lavandă.A se păstra într-un loc uscat și ferit de razele soarelui, la o temperatură de până la 22 °C.Mod de utilizare: Aplicați deodorantul în strat uniform pe pielea curată și uscată din axilă. Reaplicați pe tot parcursul zilei, oricând este din nou necesar. Pe timpul iernii recomandăm înmuierea deodorantului în puțină apă calduță, înainte de folosire.Ingrediente:Ulei organic (BIO) presat la rece, de nucă de cocos, unt organic (BIO) de shea, bicarbonat de sodiu, ceară de albine (BIO), uleiuri esențiale 100% naturale de bergamotă, portocală dulce, grapefruit și lavandă.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 280 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data