white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

A MÉRETŰ ORGANICUP INTIMKEHELY


112 RONSiess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: HIGIÉNIA MINDEN TERMÉK
Márka: OrganiCup

Az OrganiCup intimkehely használatával nem csak a testednek és az egészségednek teszel jót, hanem a Földnek is. Igazi hulladékszegény eszköz a menstruáció idejére.PraktikusHatalmas szabadságot ad! Akár 12 órán át tartó szivárgásmentességet biztosít, elég lehet csak reggel és este üríteni a kelyhet, így nyugodtan élheted az életedet anélkül, hogy a menstruációdhoz igazítanád a programjaidat. Aktív testmozgást is nyugodtan végezhetsz a használata közben, kirándulj, sportolj egész hónapban! Úszás és vízisportok közben is teljes biztonságot ad.

Gyakori tapasztalat a nők körében, hogy intimkehely használatával megszűnnek vagy enyhülnek a menstruációs görcsök, a vérzés is gyengülhet vagy rövidülhet, ez egyénenként változó.Egészségre nem káros100%-ban orvosi szilikonból készül, színezék, ragasztó, illatanyag, klór és mindenféle egyéb adalékanyag mentes.
A tamponokkal ellentétben a természetes hüvelyváladékot nem szívja fel, így nem borítja fel a normál hüvelyflórát és nem szártja ki a hüvelyfalat. Használatával elkerülhető a hüvely irritációja és sérülése, amelyek fertőzésekhez, kellemetlen érzésekhez vezethetnek. Használat közben gyengéd vákuumot képez a hüvelyben. Az összegyűjtött menstruációs folyadék hermetikusan el van zárva, nem érintkezik levegővel, így használata szagmentes, higiénikus.

A méret

30 év alatti nőknek, akik még nem szültek hüvelyi úton, alacsonyan és magasan elhelyezkedő méhszájjal rendelkezők is használhatják.

Teljes hossz: 6,5cm –

Kehelytest: H5cm x Ø4cm,

Kapacitás: 25 ml (3 nagyobb tampon kapacitásával ér fel)

Származási hely: Dánia

Tudj meg többet...

Az OrganiCup intimkehely használatával nem csak a testednek és az egészségednek teszel jót, hanem a Földnek is. Igazi hulladékszegény eszköz a menstruáció idejére.PraktikusHatalmas szabadságot ad! Akár 12 órán át tartó szivárgásmentességet biztosít, elég lehet csak reggel és este üríteni a kelyhet, így nyugodtan élheted az életedet anélkül, hogy a menstruációdhoz igazítanád a programjaidat. Aktív testmozgást is nyugodtan végezhetsz a használata közben, kirándulj, sportolj egész hónapban! Úszás és vízisportok közben is teljes biztonságot ad.Gyakori tapasztalat a nők körében, hogy intimkehely használatával megszűnnek vagy enyhülnek a menstruációs görcsök, a vérzés is gyengülhet vagy rövidülhet, ez egyénenként változó.Egészségre nem káros100%-ban orvosi szilikonból készül, színezék, ragasztó, illatanyag, klór és mindenféle egyéb adalékanyag mentes.A tamponokkal ellentétben a természetes hüvelyváladékot nem szívja fel, így nem borítja fel a normál hüvelyflórát és nem szártja ki a hüvelyfalat. Használatával elkerülhető a hüvely irritációja és sérülése, amelyek fertőzésekhez, kellemetlen érzésekhez vezethetnek. Használat közben gyengéd vákuumot képez a hüvelyben. Az összegyűjtött menstruációs folyadék hermetikusan el van zárva, nem érintkezik levegővel, így használata szagmentes, higiénikus.A méret 30 év alatti nőknek, akik még nem szültek hüvelyi úton, alacsonyan és magasan elhelyezkedő méhszájjal rendelkezők is használhatják. Teljes hossz: 6,5cm – Kehelytest: H5cm x Ø4cm, Kapacitás: 25 ml (3 nagyobb tampon kapacitásával ér fel)Származási hely: DániaTudj meg többet...

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
nowishlist
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data