Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

CUPĂ MENSTRUALĂ MARIMEA A/ A MÉRETŰ INTIMKEHELY

109.00 RON

Adaugă la favorite    

RO:

Cupa menstrula OrganiCup este:

• convenabila: nu trebuie sa ai decat o singura cupa; nu vei da buzna in magazine sa achizitionezi tampoane si absorbante in fiecare luna;
• confortabila: conceputa din silicon medical de calitate; cupele menstruale nu deshidrateaza si nu lasa urme de fibre;
• de incredere: cupa protejeaza timp indelungat;
• economica: ai nevoie de o singura cupa menstruala, durata de utilizare fiind de mai multi ani;
• delicata: nu contine latex, coloranti, parfum, BPA, ftalati, plastic, inalbitori, toxine; este hipoalergenica.Alege dimensiunea corecta:

Cupa A (marimea medie) daca:

NU ai nascut natural.Diametru: 40 mm
Inaltime totala: 65 mm
Capacitate: 25 ml

Alegerea cupei menstruale nu este relationata cu fluxul menstrual.

Produs in Danemarca

Află mai mult...

HU:

Az OrganiCup intimkehely használatával nem csak a testednek és az egészségednek teszel jót, hanem a Földnek is. Igazi hulladékszegény eszköz a menstruáció idejére.PraktikusHatalmas szabadságot ad! Akár 12 órán át tartó szivárgásmentességet biztosít, elég lehet csak reggel és este üríteni a kelyhet, így nyugodtan élheted az életedet anélkül, hogy a menstruációdhoz igazítanád a programjaidat. Aktív testmozgást is nyugodtan végezhetsz a használata közben, kirándulj, sportolj egész hónapban! Úszás és vízisportok közben is teljes biztonságot ad.
Gyakori tapasztalat a nők körében, hogy intimkehely használatával megszűnnek vagy enyhülnek a menstruációs görcsök, a vérzés is gyengülhet vagy rövidülhet, ez egyénenként változó.Egészségre nem káros100%-ban orvosi szilikonból készül, színezék, ragasztó, illatanyag, klór és mindenféle egyéb adalékanyag mentes.
A tamponokkal ellentétben a természetes hüvelyváladékot nem szívja fel, így nem borítja fel a normál hüvelyflórát és nem szártja ki a hüvelyfalat. Használatával elkerülhető a hüvely irritációja és sérülése, amelyek fertőzésekhez, kellemetlen érzésekhez vezethetnek. Használat közben gyengéd vákuumot képez a hüvelyben. Az összegyűjtött menstruációs folyadék hermetikusan el van zárva, nem érintkezik levegővel, így használata szagmentes, higiénikus.

A méret

30 év alatti nőknek, akik még nem szültek hüvelyi úton, alacsonyan és magasan elhelyezkedő méhszájjal rendelkezők is használhatják.

Teljes hossz: 6,5cm –

Kehelytest: H5cm x Ø4cm,

Kapacitás: 25 ml (3 nagyobb tampon kapacitásával ér fel)

Származási hely: Dánia

Tudj meg többet...
RO:Cupa menstrula OrganiCup este:• convenabila: nu trebuie sa ai decat o singura cupa; nu vei da buzna in magazine sa achizitionezi tampoane si absorbante in fiecare luna;• confortabila: conceputa din silicon medical de calitate; cupele menstruale nu deshidrateaza si nu lasa urme de fibre;• de incredere: cupa protejeaza timp indelungat;• economica: ai nevoie de o singura cupa menstruala, durata de utilizare fiind de mai multi ani;• delicata: nu contine latex, coloranti, parfum, BPA, ftalati, plastic, inalbitori, toxine; este hipoalergenica.Alege dimensiunea corecta:Cupa A (marimea medie) daca: NU ai nascut natural.Diametru: 40 mm Inaltime totala: 65 mmCapacitate: 25 mlAlegerea cupei menstruale nu este relationata cu fluxul menstrual.Produs in DanemarcaAflă mai mult...HU:Az OrganiCup intimkehely használatával nem csak a testednek és az egészségednek teszel jót, hanem a Földnek is. Igazi hulladékszegény eszköz a menstruáció idejére.PraktikusHatalmas szabadságot ad! Akár 12 órán át tartó szivárgásmentességet biztosít, elég lehet csak reggel és este üríteni a kelyhet, így nyugodtan élheted az életedet anélkül, hogy a menstruációdhoz igazítanád a programjaidat. Aktív testmozgást is nyugodtan végezhetsz a használata közben, kirándulj, sportolj egész hónapban! Úszás és vízisportok közben is teljes biztonságot ad.Gyakori tapasztalat a nők körében, hogy intimkehely használatával megszűnnek vagy enyhülnek a menstruációs görcsök, a vérzés is gyengülhet vagy rövidülhet, ez egyénenként változó.Egészségre nem káros100%-ban orvosi szilikonból készül, színezék, ragasztó, illatanyag, klór és mindenféle egyéb adalékanyag mentes.A tamponokkal ellentétben a természetes hüvelyváladékot nem szívja fel, így nem borítja fel a normál hüvelyflórát és nem szártja ki a hüvelyfalat. Használatával elkerülhető a hüvely irritációja és sérülése, amelyek fertőzésekhez, kellemetlen érzésekhez vezethetnek. Használat közben gyengéd vákuumot képez a hüvelyben. Az összegyűjtött menstruációs folyadék hermetikusan el van zárva, nem érintkezik levegővel, így használata szagmentes, higiénikus.A méret 30 év alatti nőknek, akik még nem szültek hüvelyi úton, alacsonyan és magasan elhelyezkedő méhszájjal rendelkezők is használhatják. Teljes hossz: 6,5cm – Kehelytest: H5cm x Ø4cm, Kapacitás: 25 ml (3 nagyobb tampon kapacitásával ér fel)Származási hely: DániaTudj meg többet...

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data