white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

MINI MÉRETŰ INTIMKEHELY


112 RONSiess! Már csak 7 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: HIGIÉNIA MINDEN TERMÉK
Márka: OrganiCup

Az OrganiCup intimkehely használatával nem csak a testednek és az egészségednek teszel jót, hanem a Földnek is. Igazi hulladékszegény eszköz a menstruáció idejére.PraktikusHatalmas szabadságot ad! Akár 12 órán át tartó szivárgásmentességet biztosít, elég lehet csak reggel és este üríteni a kelyhet, így nyugodtan élheted az életedet anélkül, hogy a menstruációdhoz igazítanád a programjaidat. Aktív testmozgást is nyugodtan végezhetsz a használata közben, kirándulj, sportolj egész hónapban! Úszás és vízisportok közben is teljes biztonságot ad.

Gyakori tapasztalat a nők körében, hogy intimkehely használatával megszűnnek vagy enyhülnek a menstruációs görcsök, a vérzés is gyengülhet vagy rövidülhet, ez egyénenként változó.Egészségre nem káros100%-ban orvosi szilikonból készül, színezék, ragasztó, illatanyag, klór és mindenféle egyéb adalékanyag mentes.
A tamponokkal ellentétben a természetes hüvelyváladékot nem szívja fel, így nem borítja fel a normál hüvelyflórát és nem szártja ki a hüvelyfalat. Használatával elkerülhető a hüvely irritációja és sérülése, amelyek fertőzésekhez, kellemetlen érzésekhez vezethetnek. Használat közben gyengéd vákuumot képez a hüvelyben. Az összegyűjtött menstruációs folyadék hermetikusan el van zárva, nem érintkezik levegővel, így használata szagmentes, higiénikus.

Mini:

Tiniknek, vagy azoknak, akiknek kisebb méretre van szükségük.

Kapacitás:17 ml

Teljes hossz: 5,8cm –

Kehelytest: Ø3,7cm,

Származási hely: Dánia

Tudj meg többet...

Az OrganiCup intimkehely használatával nem csak a testednek és az egészségednek teszel jót, hanem a Földnek is. Igazi hulladékszegény eszköz a menstruáció idejére.PraktikusHatalmas szabadságot ad! Akár 12 órán át tartó szivárgásmentességet biztosít, elég lehet csak reggel és este üríteni a kelyhet, így nyugodtan élheted az életedet anélkül, hogy a menstruációdhoz igazítanád a programjaidat. Aktív testmozgást is nyugodtan végezhetsz a használata közben, kirándulj, sportolj egész hónapban! Úszás és vízisportok közben is teljes biztonságot ad.Gyakori tapasztalat a nők körében, hogy intimkehely használatával megszűnnek vagy enyhülnek a menstruációs görcsök, a vérzés is gyengülhet vagy rövidülhet, ez egyénenként változó.Egészségre nem káros100%-ban orvosi szilikonból készül, színezék, ragasztó, illatanyag, klór és mindenféle egyéb adalékanyag mentes.A tamponokkal ellentétben a természetes hüvelyváladékot nem szívja fel, így nem borítja fel a normál hüvelyflórát és nem szártja ki a hüvelyfalat. Használatával elkerülhető a hüvely irritációja és sérülése, amelyek fertőzésekhez, kellemetlen érzésekhez vezethetnek. Használat közben gyengéd vákuumot képez a hüvelyben. Az összegyűjtött menstruációs folyadék hermetikusan el van zárva, nem érintkezik levegővel, így használata szagmentes, higiénikus.Mini:Tiniknek, vagy azoknak, akiknek kisebb méretre van szükségük.Kapacitás:17 ml Teljes hossz: 5,8cm – Kehelytest: Ø3,7cm, Származási hely: DániaTudj meg többet...

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
nowishlist
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data