Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

CITRUS LEVENDULA TERMÉSZETES DEZODOR


41.2 RONSiess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: HIGIÉNIA MINDEN TERMÉK
Márka: ILOVEeco

Dacă sunteți în căutarea unei senzații de prospețime nu doar pe timpul căldurii de vară, ci și pe tot parcursul anului, acasă, la birou, la petreceri sau în călătorie, acest deodorant natural este o soluție excelentă și originală.

Am „ascuns” în el o selecție a celor mai bune ingrediente, care nu blochează și nu distrug porii precum aluminiul și argintul din antiperspiranții din comerț.

Spre deosebire de variantele existente pe rafturile supermarket-urilor, deodorantul natural Ťuli A Ťuli reușește să neutralizeze în mod eficient mirosul din axilă, protejând, hidratând și purificând pielea, calmând chiar și usturimea pielii proaspăt epilate.

Elimină cu eficacitate mirosul neplăcut de transpirație lăsând o aromă delicată cu tonuri de citrice.

Uitați de aluminiu, argint și parfumuri artificiale!

Deodorantul nostru conține doar ingrediente 100% naturale: uleiuri esențiale de citrice - bergamotă, portocală dulce și grapefruit, precum și ulei esențial de lavandă.

A se păstra într-un loc uscat și ferit de razele soarelui, la o temperatură de până la 22 °C.

Mod de utilizare: Aplicați deodorantul în strat uniform pe pielea curată și uscată din axilă. Reaplicați pe tot parcursul zilei, oricând este din nou necesar. Pe timpul iernii recomandăm înmuierea deodorantului în puțină apă calduță, înainte de folosire.

Ingrediente:

Ulei organic (BIO) presat la rece, de nucă de cocos, unt organic (BIO) de shea, bicarbonat de sodiu, ceară de albine (BIO), uleiuri esențiale 100% naturale de bergamotă, portocală dulce, grapefruit și lavandă.

Dacă sunteți în căutarea unei senzații de prospețime nu doar pe timpul căldurii de vară, ci și pe tot parcursul anului, acasă, la birou, la petreceri sau în călătorie, acest deodorant natural este o soluție excelentă și originală.Am „ascuns” în el o selecție a celor mai bune ingrediente, care nu blochează și nu distrug porii precum aluminiul și argintul din antiperspiranții din comerț.Spre deosebire de variantele existente pe rafturile supermarket-urilor, deodorantul natural Ťuli A Ťuli reușește să neutralizeze în mod eficient mirosul din axilă, protejând, hidratând și purificând pielea, calmând chiar și usturimea pielii proaspăt epilate.Elimină cu eficacitate mirosul neplăcut de transpirație lăsând o aromă delicată cu tonuri de citrice.Uitați de aluminiu, argint și parfumuri artificiale!Deodorantul nostru conține doar ingrediente 100% naturale: uleiuri esențiale de citrice - bergamotă, portocală dulce și grapefruit, precum și ulei esențial de lavandă.A se păstra într-un loc uscat și ferit de razele soarelui, la o temperatură de până la 22 °C.Mod de utilizare: Aplicați deodorantul în strat uniform pe pielea curată și uscată din axilă. Reaplicați pe tot parcursul zilei, oricând este din nou necesar. Pe timpul iernii recomandăm înmuierea deodorantului în puțină apă calduță, înainte de folosire.Ingrediente:Ulei organic (BIO) presat la rece, de nucă de cocos, unt organic (BIO) de shea, bicarbonat de sodiu, ceară de albine (BIO), uleiuri esențiale 100% naturale de bergamotă, portocală dulce, grapefruit și lavandă.

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Cím: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 280 RON
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data