Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

AȚA DENTARĂ CĂRBUNE DE BAMBUS/AKTÍVSZENES VEGÁN FOGSELYEM

31.00 RON

Adaugă la favorite    

RO: Ață dentară vegană realizată din cărbune de bambus, ceară vegetală de Candelilla, fir din poliester (20%) și ulei esențial de mentă. Poliesterul este folosit pentru a transforma cărbunele în filament, care altfel ar fi doar o pudră.

Ghem de 30 m ambalat într-un dozator din sticlă

Recipient reutilizabil din sticlă cu capac metalic, ambalat în carton compostabil kraft

Certificat PETA. Fabricat din bambus crescut sustenabil.

Produs in Anglia

HU: A Georganics Fekete fogselyem 80%-ban bambuszszénből készült, kandelilla viasszal és borsmenta illóolajjal. Ez a mentolos fogselyem 30 méter hosszú, amely feltekerve kerül üvegcsomagolásba, a minél kevesebb hulladéktermelés jegyében. A tartály fém fedele pedig lehetővé teszi, hogy könnyen levágd vele a használni kívánt fogselyem darabot.

PETA kegyetlenségmentes - és műanyagmentes csomagolás

Fenntartható termesztésű bambuszból származó szénszálak

Csökkentett nejlon tartalom (20%)

Újrahasználható üvegtartályban és fémadagolóban

Az üveget biológiailag lebomló és komposztálható papírdobozba csomagoltuk

Származási hely: Anglia
RO: Ață dentară vegană realizată din cărbune de bambus, ceară vegetală de Candelilla, fir din poliester (20%) și ulei esențial de mentă. Poliesterul este folosit pentru a transforma cărbunele în filament, care altfel ar fi doar o pudră.Ghem de 30 m ambalat într-un dozator din sticlăRecipient reutilizabil din sticlă cu capac metalic, ambalat în carton compostabil kraftCertificat PETA. Fabricat din bambus crescut sustenabil.Produs in AngliaHU: A Georganics Fekete fogselyem 80%-ban bambuszszénből készült, kandelilla viasszal és borsmenta illóolajjal. Ez a mentolos fogselyem 30 méter hosszú, amely feltekerve kerül üvegcsomagolásba, a minél kevesebb hulladéktermelés jegyében. A tartály fém fedele pedig lehetővé teszi, hogy könnyen levágd vele a használni kívánt fogselyem darabot.PETA kegyetlenségmentes - és műanyagmentes csomagolás Fenntartható termesztésű bambuszból származó szénszálak Csökkentett nejlon tartalom (20%)Újrahasználható üvegtartályban és fémadagolóban Az üveget biológiailag lebomló és komposztálható papírdobozba csomagoltukSzármazási hely: Anglia

Email: nulladek@gmail.com

Tel: +40753683460

Adresa: Gheorgheni, Str. Gábor Áron Nr.2

0
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Termeni şi condiţii Manage Personal Data